skip to Main Content

Nytt utviklet interaktivt kurs av Xpectum/Vertskapet i forbindelse med samarbeidsavtalen med Innovasjon Norge.

Det interaktive e-læringskurset MerVert, består av to deler, en generell vertskapsdel og en Destinasjonskunnskapsdel. Nå i en helt ny utgave 2016, tilpasset mobile løsninger.

1. Generell Vertskapsmodul
Vertskapsdilemmaer og scener, individuelle refleksjoner og Quiz. Deltakeren guides gjennom kurset med vertskaptanker. Gjennomføres på ca. 1 time.

2. Destinasjonskunnskaps-modul
En publiseringsmodul for interaktiv ”Destinasjonskunnskap”. En ny kursmodul, spesifikt for lokalkunnskap, som kan brukes separat eller sammen med MerVert. Modulen er laget som en publiseringsramme, der destinasjonene selv velger å publisere det man ønsker å løfte frem.

Som for eksempel presentasjon av viktig lokalkunnskap, destinasjonens visjon og verdier, anekdoter, historier eller større arrangement. Filmer, bilder og tekst blandes. Flere muligheter til spørsmål, tester og Quiz.

Destinasjonen legger selv inn det ønskede materiale i verktøyet og får adgang til admin. for å administrere kursdeltakere og  resultat. Destinasjonen kan lage flere forskjellige regional/destinasjonsmoduler, hvis man ønsker.

Ønsker du å få adgang til en demo-versjon på hele kurset, med eksempler på hvordan det kan brukes, send oss en e-post.

←Tilbake til KURS

Close search
Handlekurv
Back To Top